Skip to content Skip to footer
AG_Kleinehelden_Home_5

HET BEGIN

5 jaar geleden begon het bij mij, Steven Bijnens, te kriebelen om zelf te ondernemen. Met een grote interesse in entertainment verhuur, was de keuze snel gemaakt. Zo werd het zaadje om Laser Verhuur Limburg – nu gekend als Action Games – op te richten, geplant.

 

In 2017 startte ik als zelfstandige in bijberoep. Samen met mijn partner Erwin begonnen we met het verhuren van springkastelen in Limburg en werd Springpaleis B&G geboren. Het viel ons op dat er in Nederland en België een grote interesse was om lasergames te huren als buitenactiviteit. Een unieke kans dus om mijn bijberoep op te schalen. Samen met mijn vrouw en kinderen richtte ik Laser Verhuur Limburg op. 

Action Games is vandaag een volwaardige verhuurder van actieve games voor kinderen en jongeren. Met het huidige aanbod spelen we in op de vraag naar actieve outdoor spellen voor thuis, verenigingen, groepen en klassen, van jong tot oud. 

Bij Action Games bieden we je een full experience en staan we garant voor actie en plezier.
We houden altijd een oogje in het zeil voor nieuwe trends en stemmen ons aanbod af op de spellen die kinderen en jongeren graag spelen.

Heb je een vraag over het huren van Lasergames, Archery Tag of Mix & Match?

Buitengewoon plezier